“Bullist kibernetik”/ Olti Curri s’i ndahet Fjoralbës: E neveritshme

Opinionisti Olti Curri duket se nuk ka ndërmend të heqë dorë nga sulmet ndaj moderatores Fjoralba Ponari, të cilat nisën pas një gafe të kësaj të fundit. Pasi Fjoralba e cilësoi së fundmi bullist kibernetik dhe të palexuar, Olti vijon ta ironizojë. Duke e cilësuar të etur për lavdërime dhe si një njeri pa dinjitet, … Continue reading “Bullist kibernetik”/ Olti Curri s’i ndahet Fjoralbës: E neveritshme