Çfarë është e imja është e imja, dhe çfarë është e juaja është edhe e imja

Një nga gazetat më të mëdha izraelite mban qëndrim kundër ndërhyrjes së Izraelit në Jeruzalemin Lindor duke e cilësuar pushtuese dhe jo të drejtë shpërnguljen e palestinezëve Nga Michael Brizon/ Haaretz Po ndodh përsëri, kësaj here në Sheik Jarrah. Palestinezët që u larguan ose u dëbuan nga shtëpitë e tyre në Jeruzalemin Perëndimor janë planifikuar … Continue reading Çfarë është e imja është e imja, dhe çfarë është e juaja është edhe e imja