Champions/ Tifozja superbombë ndërpreu pak sekonda ndeshjen

Për pak sekonda është ndërprerë ndeshja mes Tottenham dhe Liverpool në pjesën e parë, pasi një tifoze superseksi u fut në fushën e lojës.Menjëherë janë publikuar edhe fotot e tifozes nga fusha, prej fotoreporterëve, edhe pse regjia e UEFA-s e hoqi pamjen, dhe nuk e dha për shumë sekonda kur ajo gjendej në fushë.Format e … Continue reading Champions/ Tifozja superbombë ndërpreu pak sekonda ndeshjen