Aktualitet

Çmimi i madh 5 000 €, çmimet fituese për çdo kategori të Maratonës së Tiranës


Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 19:47 - 08/10/21 |
mapo.al

Nëse ju pëlqen të vraponi, nuk duhet të humbisni për asnjë arsye Maratonën e Tiranës e cila do të zhvillohet të shtunën më 17 Tetor.


Gara do të përfshijë 4 kategori; Marathon (42.195) Half Marathon (21, 0975 km), Tirana 10 K dhe “We too” kjo një kategori që ka për qëllim të jetë më shumë motivuese se sa konkurruese.


Nëse jeni të interesuar se cili është çmimi për tre vendet e para të secilës kategori, po jua tregojmë si më poshtë.Kategoria Marathon 42 K:
Vendi i tretë: 2000 EuroVendi i dytë: 3000 Euro

Vendi i parë: 5000 Euro

Kategoria Half Marathon 21 K:

Vendi i tretë: 1000 Euro

Vendi i dytë: 1500 Euro

Vendi i parë: 2000 Euro

Kategoria Tirana 10 K:

Vendi i tretë: 500 Euro

Vendi i dytë: 600 Euro

Vendi i parë: 800 Euro

Kategoria “We too”:

Vendi i tretë: 300 Euro

Vendi i dytë: 400 Euro

Vendi i parë: 500 Euro.

https://tiranamarathon.com/

<
>
bb609aa1-8de4-4c17-af8e-1027aed4c4db c26468f3-e96a-414c-bbe6-6123ebb9b568 8f49ca1f-fac3-40ab-98d8-572f5a45fa12 7a7b9ccd-3f9c-4ece-aa26-961b2ead362b

 

1


Etiketa:

CLOSE
CLOSE
Pas