Covid-19/ Lajme të mira nga Italia, ka rënie të viktimave dhe të prekurve

Italia ka publikuar të dhënat ditore nga epidemia e kornavirusit. Për ditën e katërt, numri i njerëzve që rezultuan pozitiv nga koronavirusi aktual po bie në Itali, me 3,491 raste në 24 orët e fundit. Krahasuar me 3.612 raste të martën; numri i vdekjeve gjithashtu zvogëlohet por është akoma shumë i lartë: 683 brenda një … Continue reading Covid-19/ Lajme të mira nga Italia, ka rënie të viktimave dhe të prekurve