Aktualitet

Dalin emrat, 5 prokurorët që garojnë për t’u bërë pjesë e KLP-së


Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 17:48 - 03/09/21 |
mapo.al

Pesë prokurorë kanë depozituar dokumentet duket shprehur interesin për t’u bërë pjesë e Këshillit të Lartë të Prokurorisë.


Anëtarët që kanë mandat 3-vjeçar do të zëvendësohen brenda dhjetorit 2021.


Pas përfundimit të kësaj procedure kandidaturat do të shpallen në faqen zyrtare, për të vijuar me organizimin e mbledhjes së përgjithshme të prokurorëve pas thirrjes të saj nga Prokurori i Përgjithshëm, në përputhje me legjislacionin në fuqi.Kandidatët për KLP
Znj. Deniona Katro, prokurore, Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, Tiranë;
Z. Zeqir Hoda, prokuror, Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, Tiranë;
Z. Sokol Stojani, prokuror, Prokuroria e Përgjithshme;
Znj. Elona Alvora, prokurore, Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, Vlorë;
Z. Ludovik Doda, prokuror, Prokuroria e Apelit, Durrës
Prokuroria e Përgjithshme brenda 7 ditëve nga përfundimi i afatit për dorëzimin e shprehjeve të interesit, do të bëjë verifikimin e dokumentacionit dhe kushteve ligjore.
 1


Etiketa: , , ,

Pas