Dalin para gjykatës 31 të arrestuarit për dëmet nga tërmeti në Tiranë

Do të dalin sot përpara gjykatës 31 personat e arrestuar të akuzuar për dëmet e tërmetit të 26 nëntorit. Në mesin e 31 personave të arrestuar ka zyrtarë dhe ish-zyrtarë në Tiranë, Farkë, Vorë dhe Kashar, të dyshuar se kanë abuzuar me detyrën dhe kanë ndërhyrë në strukturën e ndërtimeve. Për shkak të numrit të … Continue reading Dalin para gjykatës 31 të arrestuarit për dëmet nga tërmeti në Tiranë