Debati/ Kadilli-Bashës: Jep dorëheqjen, s’je i pazëvendësueshëm

Fatbardh Kadilli, i ka kërkuar Lulzim Bashës dorëheqjen e parevokueshme Burime për mediat zbulojnë se Kadilli i ka thënë Bashës që të japë dorëheqjen e parevokueshme pasi PD ka njerëz shumë të mirë dhe kryetari aktual nuk është i pazëvendësueshëm. Po ashtu Kadilli i ka bërë disa kritika Bashës duke i thënë se është humbës … Continue reading Debati/ Kadilli-Bashës: Jep dorëheqjen, s’je i pazëvendësueshëm