Debati në seancë, Rrushaj: Pse opozita braktisi Kuvendin

Kreu i grupit parlamentar të Partisë Demokratike Alfred Rushaj, reagoi pasi opozita braktisi seancën e Kuvendit, ku sipas tij u shkel me të dyja këmbët rregullorja. Rushaj tha se në asnjë mënyrë nuk do të zvogëlohet hapësira e përfaqësimit të opozitës në Kuvend dhe në Komisione Parlamentare. “Sot duhej të ishte një seancë rutinë, normale … Continue reading Debati në seancë, Rrushaj: Pse opozita braktisi Kuvendin