Deklarata e Ramës – Mjeku Prifti: Pres të më arrestojnë

Mjeku kardiokirurg Edvin Prifti i pezulluar nga detyra pas hetimeve të SPAK është paraqitur sot pranë Gjykatës së Posaçme Kundër Krimit dhe Korrupsionit për t’u njohur me masën e sigurisë. Raportohet se Prokuroria ka kërkuar ndryshim mase për mjekun Prifti, nga pezullim nga detyra në ‘arrest në burg’, duke iu shtuar edhe akuza e ‘pastrimit … Continue reading Deklarata e Ramës – Mjeku Prifti: Pres të më arrestojnë