Demonstrimet antifashiste të datës 28 nëntor 1941

Nga Veli Haklaj VIJON NGA NUMRI I SHKUAR Edhe gjatë muajit nëntor 1941 konstatohen veprime dhe organizime kundër pushtuesve italianë, të cilat kulmuan me demonstrimet në ditën e përvjetorit të pavarësisë, më 28 nëntor 1941, në qytetet kryesore të vendit. Konstatohet shpërndarje manifestesh me nënshkrimin “Partia Komuniste Shqiptare”, para datës 8 nëntor 1941, ditës së … Continue reading Demonstrimet antifashiste të datës 28 nëntor 1941