Dëshmia: Lici e qëlloi Mustafën në fytyrë, i tha ‘Qofsh i Xhenetit’ dhe iku

Zbardhet dëshmia e 15-vjeçarit Ergys Malja, i cili dyshohet se në bashkëpunim me Ibrahim Licin kanë vrarë me armë zjarri Endri Mustafën në Shkodër Ergys Malja ka thënë se me datë 15 Maj, gjatë drekës ka sjellë në banesën e tij një qingj që kishte blerë në Postribë, pasi sipas tij ia kishte kërkuar Endri … Continue reading Dëshmia: Lici e qëlloi Mustafën në fytyrë, i tha ‘Qofsh i Xhenetit’ dhe iku