Dështimi është përgjegjësi e Ramës!

Bashkimi Europian iu mbyll çdo portë Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut. Emigrimi ilegal, azilantët, korrupsioni, trafiku dhe mungesa e institucioneve të drejtësisë, pikat e zeza që u përdorën nga Franca, Holanda dhe Danimarka për të vendosur veton në moshapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Rama: “Përgjegjësia është e brendshme e BE”. Vendi … Continue reading Dështimi është përgjegjësi e Ramës!