Detaje/ Jak Prenga u mor peng për drogën e padorëzuar nga vëllezërit

Prej dy ditësh, Policia e Shtetit e ndihmuar edhe nga forcat speciale, FNSH dhe RENEA, vijon aksionin për gjetjen e shtetasit Jak Prenga, 49 vjeç, i marrë peng 10 ditë më parë në zonën e Kamzës. Mëngjesin e sotëm, RENEA arrestoi katër persona të dyshuar se kanë lidhje me ngjarjen. Ata janë Bajram Hajri, Leonard … Continue reading Detaje/ Jak Prenga u mor peng për drogën e padorëzuar nga vëllezërit