Detajet/ 40 urdhër-arreste për pasojat e tërmetit të 26 nëntorit

Pas rreth 50 ditësh nga tërmeti i 26 nëntorit Prokuroria e Tiranës ka lëshuar  40 urdhër-ndalime për ish-zyrtarë të ish-njësive në Tiranë. 27 prej tyre janë ekzekutuar. 2 persona janë proceduar në gjendje të lirë, ndërsa 12 janë në kërkim. Operacioni i nisur prej pasdites së djeshme ka vijuar gjatë gjithë natës dhe vazhdon ende. … Continue reading Detajet/ 40 urdhër-arreste për pasojat e tërmetit të 26 nëntorit