Dezertimet nga Bindja Demokratike, Patozi: I kanë kërcënuar

“E kanë kot. Sepse nuk na ndalin dot, ndaj edhe janë kaq të acaruar”. Kështu shprehet drejtuesi i Bindjes Demokratike Astrit Patozi pas tërheqjes së tre kandidatëve për kryetarë bashkie në Lezhë, Çorovodë dhe në Kavajë sot, por edhe këshilltarëve në Fier. Patozi akuzon se firmëtarëve të partisë më të re opozitare dhe kandidatëve u … Continue reading Dezertimet nga Bindja Demokratike, Patozi: I kanë kërcënuar