Kokaina në Durrës me logot “Dior”, “Chicago Bulls” dhe PSG

Zbardhen detaje të reja nga sekuestrimi i 300 kg kokainë në Portin e Durrësit. Lënda narkotike u gjet në një kamion që vinte nga Maqedonia e Veriut dhe kishte për destinacion Italinë. Në vijën e dytë të kontrollit, në dalje, policia ka konstatuar sasinë e madhe të kokainës e fshehur në trupin e kamionit. Droga … Continue reading Kokaina në Durrës me logot “Dior”, “Chicago Bulls” dhe PSG