Ditët e fundit të Ardi Veliut, e lajmëron Rama

Nuk ka dyshim se shumë ministra do të ikin, e të tjerë do të vijnë në shtator. Disa portofolmbajtës madje kanë qënë që në krye sezonalë, për të përmbushur llogari e kalkulime interesash brenda rilindjes. Prej kohësh flitet në ambjentet politike dhe mediatike se vetëm Manastirliu, Balluku dhe Çuçi do të vijonin të ishin në … Continue reading Ditët e fundit të Ardi Veliut, e lajmëron Rama