Do e dekretojë qeverinë e re? Meta: Jam i detyruar të respektoj Kushtetutën

Presidenti Ilir Meta foli nga Korça për situatën politike në vend duke theksuar se me kthimin e opozitës në parlament janë rikthyer mundësitë për rivendosjen e plotë të demokracisë funksionale. Meta deklaroi se para zgjedhjeve kishte zero opozitë dhe situata ishte katastrofike duke theksuar se tashmë opozita duhet të përmbushë përgjegjësitë e saj në parlament … Continue reading Do e dekretojë qeverinë e re? Meta: Jam i detyruar të respektoj Kushtetutën