Donald Trump nuk pranon humbjen: Do shkojmë në Gjykatën Supreme

Donald Trump nuk tërhiqet. Flet sërish për vjedhje votash dhe paralajmëron se do të çojë në Gjykatën Supreme të SHBA-së, vendimin në Pensilvani, për të numëruar edhe votat e mbërritura me vonesë. Trump thotë se nëse dalin probleme në Pensilvani, atëherë kjo do të ndikonte serjozisht të gjitha zgjedhjet. Donald Trump ngre dyshime mbi gjithçka … Continue reading Donald Trump nuk pranon humbjen: Do shkojmë në Gjykatën Supreme