Dosja “184”, shpëtojnë Rama dhe deputetët, Marku: E bëri prokurori

Prokurorja e Përgjithshme Arta Marku në një shpjegim të gjatë ligjor tregon arsyet se përse vendosi të dërgojë dosjen e bujshme nga Krimet e Rënda drejt Prokurorisë së Dibrës. Indirekt ia lë “përgjegjësinë” prokurorit të çështjes Klodian Braho. Si u sfumua krimi elektoral në Dibër dhe automatikisht kryeministri Rama, ish-ministrat Gjiknuri, Tahi dhe deputetët e … Continue reading Dosja “184”, shpëtojnë Rama dhe deputetët, Marku: E bëri prokurori