Droga/ Ish-shoqëruesit e Tahirit: Rrini të qetë, s’ka asnjë sinjalizim

“…Gjatë ngarkimit të gomones me hashash, Gusti dhe Hekurani kishin pistoleta dhe radio, ata janë policë por nuk ishin me veshje policie“ rrëfen mes të tjerash Ferhat Ajdini, për truprojat që i ishin prezantuar si truprojat e ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri, i cili më herët kishte kërkuar ndihmë në Itali dhe një shqiptar i … Continue reading Droga/ Ish-shoqëruesit e Tahirit: Rrini të qetë, s’ka asnjë sinjalizim