“Duart e krimit mbi bashkinë e Fierit”, Petro Koçi shkon në SPAK

Paraditen e sotme deputeti socialist Petro Koçi ka ngjitur shkallët e SPAK-ut, pasi prokuroria nisi verifikimet për denoncimet publike të tij, i cili deklaroi se në Fier duart e krimit janë shtrirë mbi financat publike. Sipas burimeve zyrtare të SPAK pas këtyre deklarimeve janë duke u kryer verifikime për tenderët dhe menaxhimin e financave publike … Continue reading “Duart e krimit mbi bashkinë e Fierit”, Petro Koçi shkon në SPAK