Durrës/ Dyshohet se “motoristin e picave” e vranë, nuk u aksidentua

“Motoristin e picave” dyshohet se e vranë tek “Ura e Dajlanit” dhe nuk ishte aksident. Sipas Panorama, dyshohet se viktimën e kanë hedhur nga një automjet në lëvizje dhe se personi ende i paidentifikuar, ka shenja dhune në trup. Ende nuk ka një njoftim zyrtar nga policia. Një tjetër media raporton se viktima, nuk ishte … Continue reading Durrës/ Dyshohet se “motoristin e picave” e vranë, nuk u aksidentua