Durrës/ Noizy gatuan për banorët e strehuar nëpër çadra në stadium

Emrat më të njohur të showbiz-it kanë ofruar ndihmën e tyre për personat e prekur nga tërmeti, ku një prej tyre është edhe reperi Noizy. Ai përmes disa postimeve ka treguar se ka shkuar në çadrat e ngritura në Durrës për të ndihmuar të gjithë ata banorë, shtëpitë e të cilëve janë dëmtuar dhe shkatërruar … Continue reading Durrës/ Noizy gatuan për banorët e strehuar nëpër çadra në stadium