Dy porte jepen me koncesion, “Limioni” në Sarandë dhe “Marina Rodon”

Pas koncesioneve në radhë të rrugëve, duket se portet janë pjesa tjetër ku qeveria është aktivizuar. Këtë të hënë në buletinin e Agjencisë së Prokurimit Publik u njoftua shpallja e fituesve për koncesionet e dy porteve ku i pari është porti i Limionit në Sarandë dhe i dyti një port jahtesh që do të zhvillohet … Continue reading Dy porte jepen me koncesion, “Limioni” në Sarandë dhe “Marina Rodon”