E lumtur! “Gruaja e kryeparlamentarit s’ma mori burrin”

Ky është momenti kur Erica Scott-Young ngre grushtin në ajër, e lumtur që më në fund burri iu rikthye pranë saj. Por kush është Erica dhe përse është në qendër të medias britanike? Ajo është bashkëshortja e Alan Bercow. Ky i fundit kishte një aferë me gruan e kryetarit të Parlamentit britanik, Sally Bercow. Deri këtu nuk … Continue reading E lumtur! “Gruaja e kryeparlamentarit s’ma mori burrin”