E vrau bashkëshorti pilot, ditari i Caroline: U zura keq me Babis, dua ta lë

ATHINË – Detaje të reja kanë dalë nga ngjarja e rëndë që tronditi opinionin publik në Greqi, por edhe anembanë botës, ku piloti Babis Anagnostopoulos vrau bashkëshorten e tij 20-vjeçare Caroline Crouch dhe për ditë të tëra deklaroi se ishte një vrasje nga persona të tjerë, derisa pranoi autorësinë e krimit pas presionit të policisë … Continue reading E vrau bashkëshorti pilot, ditari i Caroline: U zura keq me Babis, dua ta lë