“Edi jam”/ Rama u dërgon SMS qytetarëve: Lani duart dhe ruhuni nga mediat

Kryeministri Edi Rama përveç mesazheve të dhëna në ERTV dhe në media për të qetësuar qytetarët dhe për t’i bërë bashkë në luftën kundër COVID-19 ka zgjedhur dhe një formë tjetër komunikimi. Sot në telefonat e qytetarëve ka mbërritur një mesazh, ku që në hyrje Rama identifikohet si Edi dhe më tej jep disa këshilla. … Continue reading “Edi jam”/ Rama u dërgon SMS qytetarëve: Lani duart dhe ruhuni nga mediat