Eksperti i njohur: Edi Rama nuk është më i besueshëm për Berlinin

Kryeministri Edi Rama nuk është më i besueshëm për Berlinin. Deklarata vjen nga një prej ekspertëve të njohur për çështjet evropiane. Milan Nic është kreu i Programit për Europën në Institutin e Politikave GLOBSEC në Brastislavë. Sipas tij, Bashkimi Europian po e tradhton Ballkanin dhe një ndër shkaqet lidhet me rënien e besueshmërisë për Edi Ramën … Continue reading Eksperti i njohur: Edi Rama nuk është më i besueshëm për Berlinin