Ekzekutimi i “Padronit të Drogës” në Tiranë dhe lidhjet me bosin e mafias turke

Behar Sefer (Sofia), i cili u ekzekutua mëngjesin e sotëm në Tiranë, rezulton me rekorde kriminale. Vite më parë, Sofia rezulton i përfshirë në trafik droge me bosin e mafias turke Abdulselam Turgut. Sofia, sipas shtypit turk, ka qenë nën hetim bashkë me 5 persona të tjerë për planet për të futur një ngarkesë heroine … Continue reading Ekzekutimi i “Padronit të Drogës” në Tiranë dhe lidhjet me bosin e mafias turke