Ekzekutimi i vëllezërve Haxhiaj-Alla: Isha shofer, Dumani ka lidhje me Policinë

Zbardhet dëshmia e të penduarit Klevis Alla ku implikohen dy krutanët e dyshuar si vrasës me pagesë, të cilët akuzohen se ekzekutuan Besmir dhe Viktor Haxhian në Durrës. Ngjarja në fjalë ndodhi në muajin prill të vitit 2020 në Durrës. Klevis Alla pohoi se me porosi të Nuredin Dumanit dërgoi Besian Xhixhën dhe Enver Diven … Continue reading Ekzekutimi i vëllezërve Haxhiaj-Alla: Isha shofer, Dumani ka lidhje me Policinë