Aktualitet

Elbasan/ “Po varfërohemi”, banorët protestojnë dhe bllokojnë rrugën

Opozita e bashkuar ka organizuar një tjetër protestë në Elbasan. Kësaj protestë i janë bashkuar banorë të zonave urale dhe bashkive të tjera të këtij qarku. Protestuesit kanë bllokuar rrugën kombëtare në Papër.  Me thirrje e parulla të shumta kundër qeverisë, ata kërkojnë punë e dinjitet.


Shumica e protestuesve shprehen se janë të papunë dhe në gjendje ekonomike të vështirë. Ata thonë se pavarësisht propagandës, qeveria nuk ka mbajtur asnjë premtim.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas