Galeri

Enti Rregullator i Energjisë: Njoftim

Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 12:30 - 03/09/19 |
mapo.al

Njoftim


Bordi i ERE-s me Vendimin Nr.132, datë 29.08.2019, filloi procedurën për miratimin draftit të “Rregullores së lidhjeve të reja në rrjetin e Gazit Natyror”.


Të gjithë personat, shoqatat, institucionet, që mendojnë se kanë interes mbi këtë çështje, ftohen të shprehin opinionet dhe komentet e tyre me shkrim, brenda 15 ditëve nga dita e publikimit të njoftimit.


Vendimi i mësipërm dhe materiali përkatës, gjendet në faqen zyrtare të ERE-s: www.ere.gov.al në seksionin konsultime.


 

KRYETARI

Petrit AHMETI

 

 

 CLOSE
CLOSE
Pas