Galeri

Enti Rregullator i Energjisë: Njoftim
Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 14:12 - 07/01/21 |
mapo.al

Njoftim

Me vendimin Nr. 272, datë 28.12.2020, Bordi i ERE ka filluar procedurën për miratimin e metodologjisë për llogaritjen e detyrimit të energjisë së rinovueshme dhe procedurën per kompensimin e prodhuesve me përparësi të energjisë elektrike.Të gjithë personat, shoqatat, institucionet, që mendojnë se kanë interes mbi këtë çështje, ftohen të shprehin opinionet dhe komentet e tyre me shkrim brenda 20 ditëve nga dita e publikimit të njoftimit, në adresën: Bulevardi “Bajram Curri”, Rruga Viktor Eftimiu, Tiranë.


Vendimin e sipërcituar do ta gjeni në faqen zyrtare të ERE www.ere.gov.al, në zërin “Vendime”.       KRYETARIPetrit AHMETI


1CLOSE
CLOSE
Pas