Libri i chef Alfred Markut, Isuf Kalo: Dietologjia dhe kulinaria, të dobishme jo vetëm për shëndetin
Mjekësia dhe kulinaria kanë histori të gjatë bashkëjetese, mendon mjeku i njohur Isuf Kalo. Bashkëjetesë që ...
Mjekësia dhe kulinaria kanë histori të gjatë bashkëjetese, mendon mjeku i njohur Isuf Kalo. Bashkëjetesë që ...
Një rrëfim për jetën, një kërkim të rrënjëve të kulinarisë shqiptare dhe receta që vijnë si ...
“Përplasja e madhe” është libri i ri i ish-ministrit të Jashtëm të Kosovës, Enver Hoxhaj. Ballkani ...
Nga Ilir Ikonomi Pjesë nga libri ‘Pushtimi: Ministri amerikan në Tiranë, Hugh Grant, rrëfen 7 prillin ...
Nga Ilir Ikonomi Pjesë nga libri: “Faik Konica, jeta në Uashington” Në fund të vitit 1939 ...
Nga Rudolf Marku 1. ‘’Internimi i Kufomës,, është vepra e një autori të panjohur për lexusin ...
Nga Lazër Stani Libri “Stërgjyshërit tanë në Epikën Historike, shek.XIX” i Gëzim Ziles Rose W. Lane ...
Pjesë nga libri “Esat Pashë Toptani: Njeriu, lufta, pushteti” Nga Ilir Ikonomi Në vitin 1893, ende ...
Pjesë nga libri “Esat Pashë Toptani: Njeriu, lufta, pushteti” Nga Ilir Ikonomi Trupat e Esatit po ...
Pjesë nga libri: ‘Larg dhe afër: Saga e një familjeje’ Një analizë e nxehtë e mentalitetit ...
Editorial: [email protected]
Synimi: Ndikimi në debatin dhe veprimtarinë e aktorëve shoqëror përmes përthyerjes së ngjarjeve dhe fenomeneve me interes publik është synimi kryesor i Gazetës
Editorial: [email protected]
Synimi:
Ndikimi në debatin shoqëror dhe veprimtarinë e aktorëve shoqëror përmes përthyerjes së ngjarjeve dhe fenomeneve me interes publik është synimi kryesor i Gazetës
Drejtor Marketingu
Ledio Trungu
Tel : +355683673191
Email : [email protected]