‘Euro 2020’/ Shqipërisë i duhen 3 pikë, humbja e nxjerr jashtë gare

Shqipëria do të luajë sonte në mbrëmje (20:45) një “finale” të vërtetë ndaj Turqisë. Kombëtarës sonë i duhet patjetër një fitore për të mbajtur gjallë ëndrrën ‘Euro 2020’. Humbja apo edhe thjesht barazimi do të ishte i pavlefshëm për ‘kuqezinjtë’. Turqia dhe Franca kryesojnë grupin me 15 pikë, Islanda në vend të tretë me 12 … Continue reading ‘Euro 2020’/ Shqipërisë i duhen 3 pikë, humbja e nxjerr jashtë gare