Forumi i Shkupit, Vuçiç-Zaev: Të heqim kufijtë nga Serbia në RMV e deri në Tiranë

Kryeministri Zoran Zaev deklaroi në Forumin Ekonomik në Shkup se nisma rajonale mes Maqedonisë së Veriut, Serbisë dhe Shqipërisë përmban katër liritë e BE-së. Zaev tha se me këtë nismë synohet lehtësimi i jetës së qytetarëve dhe fuqizimi i bashkëpunimit rajonal. “Qëllimi përfundimtar është të arrijmë “no stop-just go”, të mos ketë ndalesa në kufijtë … Continue reading Forumi i Shkupit, Vuçiç-Zaev: Të heqim kufijtë nga Serbia në RMV e deri në Tiranë