Foto-Lajm/ Kadare i qetë në kafe kur jepet lajmi për çmimin Nobel

Ismail Kadare ka vijuar rutinën e tij të përditshme duke pirë kafe tek Juvenilja pranë Parkut të Liqenit me botuesin dhe mikun e tij Bujar Hudhri, ndërsa në akademinë suedeze të çmimeve Nobel diskutohej emri i tij. Gazeta Mapo ishte aty pranë për të tentuar një reagim para se të jepej çmimi, por shkrimtari dhe … Continue reading Foto-Lajm/ Kadare i qetë në kafe kur jepet lajmi për çmimin Nobel