Kryesore, Sociale

FOTO-REPORTAZH/ E hënë e zymtë, shihni çfarë ndodh nëpër universitete

Dekani i Fakultetit Juridik, Artan Hoxha i është drejtuar me një kërkesë Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, ku kërkon ambiente të reja për zhvillimin e procesit mësimor.


Fakulteti i tij është i bllokuar nga protestuesit.

Por si është situata nëpër fakultetet e tjera në kryeqytet?

Ky foto-reportazh i MAPO-s na sjell një pamje të plotë të asaj që po ndodh në fakultetet e ndryshme, që nga Filologjiku, Ekonomiku, Politekniku, Inxhinieria dhe Juridiku.

Barrikadat e studentëve protestues nuk lejojnë mësimin, ndërsa sallat janë bosh.

<
>
3 2 4 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 1
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas