Gazetarët në protestë thirrje Kuvendit: Tërhiquni nga vendimi

Pak para nisjes së seancës së sotme plenare, gazetarët që mbulojnë zhvillimet në Kuvend kanë protestuar në lidhje me një vendim për rregulloren e re të këtij institucioni. Katër ditë më parë Kuvendi publikoi vendimin që përjashton gazetarët nga transmetimi i pavarur i punimeve të Kuvendit dhe Komisioneve Parlamentare. Gazetarja Esiona Ikonomi i bëri thirrje … Continue reading Gazetarët në protestë thirrje Kuvendit: Tërhiquni nga vendimi