Gjenocidi i Srebrenicës- Gjykata e Hagës jep vendimin për Ratko Mlladiç

Gjykata e Hagës ka dhënë vendimin për Ratko Mlladiç. Gjykatësit e Kombeve të Bashkuara e mbështetën dënimin me burg të përjetshëm ndaj ish-shefit ushtarak serb, Ratko Mlladiq për organizimin e gjenocidit dhe mizorive të tjera gjatë gjithë luftës së Bosnjës 1992-95. Ish-komandanti serb, Ratko Mlladiç ka humbur apelin e tij kundër një dënimi të vitit … Continue reading Gjenocidi i Srebrenicës- Gjykata e Hagës jep vendimin për Ratko Mlladiç