Gjeti dy vëllezërit e vrarë, flet dëshmitari: I kishin mbuluar me dhe, njëra dorë ishte jashtë

Guri Shuli, punonjës i ujësjellësit në Maliq, është personi i cili gjeti në kanal trupat e pajetë të dy vëllezërve Martin dhe Andrea Olldashi. Dy vëllezërit mësohet se janë ekzekutuar me armë zjarri, nga persona ende të paidentifikuar. Prej tre ditesh dy vellezërit rezultonin të zhdukur por vetëm dje mamaja e djemve kishte raportuar zhdukjen … Continue reading Gjeti dy vëllezërit e vrarë, flet dëshmitari: I kishin mbuluar me dhe, njëra dorë ishte jashtë