Gjuha shqipe ka forcë me pranue kryevepra

Bisedë me Ardian Ndrecën, studiues, botues i “Shejzat”, profesor në Universitetin Urbaniana në Romë, (Itali) Bashkëbisedoi Mark Simoni Si e keni përjetar epideminë? Epidemia e koronavirusit ka qenë për mue nji shkak për me u përmbledhë në vetvete dhe me pasë ma shumë kohë për me punue. Ndoshta kjo asht epidemia e shekullit dhe ajo … Continue reading Gjuha shqipe ka forcë me pranue kryevepra