Aktualitet

Gjykata e Lartë: Brenda 7 ditësh kryejmë verifikimet për 6 kandidatët në KLGJ


Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 10:04 - 04/09/21 |
mapo.al

Gjykata e Lartë ka publikuar listën e gjyqtarëve që kanë kandiduar për t’u bërë anëtarë të Këshillit të Lartë Gjyqësor.


Gjykata e Lartë njofton se kanë kandiduar për në KLGJ gjashtë gjyqtarë, ndërsa brenda shtatë ditëve do të kryhen verifikimet e tyre dhe do të shpallen kandidaturat.


Njoftimi i Gjykatës së Lartë
Pas përfundimit të afatit për paraqitjen e shprehjes së interesit për kandidatë në Këshillin e Lartë Gjyqësor, shpallur nga Gjykata e Lartë, më datë 22.07.2021, bazuar në ligjin 115/2016 “Për organet e qeverisjes së sistemit të drejtësisë”, deri më datë 03.09.2021, kanë shprehur interes dhe kanë dorëzuar dokumentacionin e kërkuar gjyqtarët:-Asim Vokshi nga Gjykata e Lartë
-Klodian Kurushi nga Gjykata e Lartë-Vojsava Osmanaj nga Gjykata e Apelit Shkodër
-Ridvan Hado nga Gjykata e Apelit Tiranë-Manjola Xhaxho nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
-Irena Plaku nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë.

Administrata e Gjykatës së Lartë, brenda 7 ditëve nga data e mbylljes së afatit për dorëzimin e kërkesës dhe dokumentacionit përkatës, do të kryej verifikimin e kushteve ligjore të kandidatëve dhe shpalljen e kandidaturave në faqen zyrtare të kësaj gjykate.

1


Etiketa: , ,

CLOSE
CLOSE
Pas