Gjykata jep vendimin, botuesi Henri Çili lë qelinë

Gjykata e Përmetit ka dhënë masën e sigurisë për botuesin Henri Çili, dhe 31 të arrestuarit e tjerë të operacionit “Mezhgorani”. Gjykata e ka lënë të lirë Çilin, duke vendosur masën “detyrim paraqitje”. Për 11 të arrestuar është dhënë e njëtja masë “detyrim paraqitje”, ndërsa 2 “arrest shtëpie” dhe 16 të tjerë janë lënë në … Continue reading Gjykata jep vendimin, botuesi Henri Çili lë qelinë