Gjykata lë pas hekurave kryeprokurorin e Kukësit, burg edhe për shoferin

Gjykata e Posaçme ka lënë në burg drejtuesit e prokurorisë së Kukësit, Edmond Karriqi i akuzuar për korrupsion. Raportohet se gjykata vendosur edhe për shoferin e tij Isuf Gega masën e sigurisë “arrest me burg”. Prokurori Karriqi dhe shoferi i tij Isuf Gega u arrestuan më 30 qershor në Kavajë. Karriqi ka qenë në përgjim … Continue reading Gjykata lë pas hekurave kryeprokurorin e Kukësit, burg edhe për shoferin