Gjyqi shtyhet për në vjeshtë, Tahiri i revoltuar: Si nuk u lodhët?

Gjykata e Krimeve të Rënda ka pranuar kerkesen për gjykim të shkurtuar për ish-ministrin Saimir Tahiri dhe ish-shefin e policisë që gjykohet në mungesë, Jaeld Cela. Gjatë kësaj seance, prokurorët kanë kërkuar dy jave kohë për pretencen. “Nëse për ju është procedurë, për mua është gjithë jeta ime”, është shprehur Tahiri i revoltuar. Deklarata e … Continue reading Gjyqi shtyhet për në vjeshtë, Tahiri i revoltuar: Si nuk u lodhët?