Goran Bregoviç ngjitet në skenë, e nis me këngën shqiptare “Kosovska”

Këngëtari Goran Bregoviç është ngjitur në skenë për të dhuruar një mbrëmje magjike në Festën e Birrës në Korçë. Bregoviç e nis koncertin me këngën shqiptare “Kosovska’’ teksa do të performojë bashkë me orkestrën e tij që e shoqëron. Ai është një këngëtar i mirënjohur në Ballkan dhe në gjithë botën. Turistë nga Shqipëria dhe … Continue reading Goran Bregoviç ngjitet në skenë, e nis me këngën shqiptare “Kosovska”