Guvernatori i BSH: Ekonomia drejt rikuperimit, sfidat e së ardhmes

Gjatë një konference për mediat, Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sjeko, tha se ekonomia shqiptare ka pësuar rritje muajt e fundit. Kjo sipas tij, ka ardhur falë rritjes së punësimit dhe shtimit të eksporteve.  Sejko vlerësoi ndër të tjera, se sfida për të ardhmen do të jenë rritja e mëtejshme ekonomike, punësimi, por edhe … Continue reading Guvernatori i BSH: Ekonomia drejt rikuperimit, sfidat e së ardhmes